Toiminta

Seuran tarkoituksena on edistää retkeilyä ja liikuntaharrastusta sekä näihin liittyvää valistus-, opetus- ja järjestötoimintaa jäsentensä ja muiden kansalaisten keskuudessa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää retkiä, toimintaan liittyviä näytöksiä, juhlia ja kursseja. Toiminnassa otetaan huomioon luonnon arvot ja ympäristön suojeleminen.

Seura toimii yhteistyössä niiden yhteisöjen kanssa, jotka ovat suuntautuneita retkeily- ja liikuntatoimintaan. Seura harjoittaa yhteistoimintaa eri sivistysjärjestöjen ja kotikuntansa kunnallisten elin­ten kanssa.